Industriservice – fast elektriker på HTH´s fabrik i Skagen

Siden 2013 har Skagen El Tekniq stået for alle faste el-installationer og vedligeholdelse af disse på HTH’s fabrik i Skagen. 

HTH har en løbende serviceaftale, og med en fabrik på ca. 58.000 m2, der bruger ca. 10.000.000 kWh årligt, har de behov for daglig service og vedligeholdelse af el-installationerne.

 

Skagen El Tekniq – alternativ til en eller flere interne installatører og elektrikere

På en fabrik hvor der produceres ca. 22.000 køkkenskabe per uge, findes der utallige elinstallationer. Mange af de faste installationsopgaver kræver en autoriseret el-installatør, og i kombination med det store omfang af elektriske installationer og frigivelse af interne ressourcer, valgte HTH at indgå en aftale om industriservice med Skagen El Tekniq.

Da vores interne el-installatør i sin tid rejste, blev vi enige om at en ekstern el-installatør ville arbejde mere fokuseret med el-opgaverne. Vi forhørte os ved vores lokale el-installatør, og Bent og Bjørn (indehaverne Skagen El Tekniq) gav os et tilbud, og en aftale der passede perfekt til vores behov.” forklarer Flemming Sørensen, afdelingsleder i teknisk service på HTH-fabrikken i Skagen.

Skagen El Tekniq industriservice Skagen

Fleksibilitet og service på topniveau

Samarbejdet med Skagen El Tekniq fungerer upåklageligt. Og skal noget laves uden for arbejdstid, for eksempel i weekenderne, så er det intet problem. Kommer der et stort stykke arbejde ind, der skal udføres af en autoriseret installatør eller elektriker, og som kræver mere end en enkelt mand, så har de også kapaciteten og bemandingen til at sende flere ud på én gang.” fortæller Flemming Sørensen.

Med 3 afdelinger og mange autoriserede og erfarne medarbejdere, kan vi rykke ud til hasteopgaver med flere elektrikere og montører samtidigt.

 

En fast elektriker skaber tryghed og effektivitet

Jonas Thomsen, én af vores autoriserede elektrikere, har sin daglige gang på fabrikken. HTH ser mange fordele i at have en fast mand tilknyttet. Flemming Sørensen, afdelingsleder for Teknisk Service på HTH-fabrikken i Skagen, fortæller:

Vi er meget trygge ved samarbejdet med Skagen El Tekniq, og tilliden skaber ro i hverdagen. Vi er en stor virksomhed, og med en fast montør gående, som kender virksomheden ud og ind, så skal vi aldrig bruge tid på at sætte nye montører ind i tingene.

Og så er han hurtig og dygtig, så vi behøver ikke bruge tid på at tjekke, om det er lavet ordentligt. 

 

Fordele ved en serviceaftale

Det kan være en stor fordel, at have en ekstern til at udføre el-opgaverne for enhver virksomhed:

  • Med en fast mand tilknyttet, undgår man spildtid (ingen forklaring og rundvisning er nødvendig)
  • En fast elektriker eller montør går direkte til opgaven, og ved hvad det drejer sig om.
  • Der kan være opgaver, som en intern elektriker ikke har kompetencerne til at udføre. Det undgår man ved at bruge en større elvirksomhed som Skagen El Tekniq, hvor installatørerne – og ikke mindst vores elektrikere – supplerer hinanden.

 

Industriservice for HTH’s fabrik inkluderer:

  • Alle opgaver vedrørende faste elinstallationer
  • Nye installationer – installation og montering af nye maskiner og anlæg
  • El-installationer på kontorer
  • Installation til el-tavler
  • Dokumentation

Generelt alle el-opgaver der kræver autorisation – lige fra sikringerne og ud til forbrugsinstallationerne.

Skagen El Tekniq industriservice

Alle lyskilder skiftet til LED – energioptimering der er til at forstå

Vi har netop udført en større opgave med at udskifte alle fabrikkens lyskilder til LED. Det vil give store besparelser på el-regningen, og derfor er investeringen hurtigt tjent hjem.

Skagen El Tekniq tilbyder gratis energiscreening og energitjek, så enhver virksomhed kan få et overblik over, hvor der er penge at spare.

 

Hvorfor faldt valget på Skagen El Tekniq som servicepartner?

Flemming Sørensen fortæller:

Vi valgte Skagen El Tekniq både fordi de er en lokal virksomhed og meget fleksible i forhold til arbejdstider, og selvfølgelig fordi de har kompetencerne og erfaringen. Nu ved vi også, at de altid udfører opgaverne til UG.

Her hos Skagen El Tekniq lægger vi stor vægt på at holde serviceniveauet i topklasse, og vi matcher altid opgaverne med de rette medarbejdere, der har de rette kompetencer.

 

Serviceaftalen fortsætter

Hvis det står til afdelingslederen, så fortsætter samarbejdet på ubestemt tid. Flemming Sørensen fremhæver eksempelvis den gode dialog, serviceniveauet og især det veludførte arbejde, når han beskriver Skagen El Tekniq:

Anbefaling

Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til Skagen El Tekniq. De har fuldt ud indfriet de forventninger, vi havde til serviceaftalen, og jeg vil anbefale dem til enhver industrivirksomhed, der ønsker et højt serviceniveau og veludført kvalitetsarbejde.

 

Industri-service hos Skagen El Tekniq

Når produktionen skal holdes kørende, skal el-installationerne og maskinerne vedligeholdes løbende. Skagen El Tekniq kan både servicere og rådgive dig, så du undgår pludselige nedbrud og dyre produktionsstop.

Med en serviceaftale hos os, er du garanteret autoriserede og erfarne el-installatører og elektrikere, der kan stå for både installation, montering og vedligehold af alle typer industrielle anlæg og maskiner.

Kontakt os i dag.

 

Fakta om HTH-fabrikken i Skagen:

Fabrikken i Skagen producerer alle HTH’s køkkenelementer, og produktionshallerne indeholder flere hundrede maskiner og anlæg – store som små. Der produceres ca. 22.000 skabe om ugen og energiforbruget ligger på ca. 10.000.000 kWh årligt. Fabrikken beskæftiger over 600 medarbejdere.

Kontakt os

Find os

Skagen afd.

Tømrervej 28
6800 Skagen

bjorn@skagenel.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Skagen afd.

Vestergade 124B
7200 Skagen

info@skagenel.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Skagen afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Skagen

bjorn@skagenel.dk
Tlf. 75 24 42 10