3 gode grunde og fordele

Til at eje din egen ladestander til din el- eller plug-in hybrid bil

TS-gruppen forhandler bl.a.

Charge Amps
Schneider Electric EVlink
Wallbox

1. Slut med kø og ventetid

Den første grund er, at det bare er praktisk med en ladestander til din el- og plug-in hybrid bil derhjemme, ved sommerhuset eller anden bolig.

Du opnår en langt større fornemmelse af frihed, da du ikke længere behøver at holde i kø for at lade og du kan lade, når du har lyst og tid, eksempelvis om natten, når du sover – så er bilen klar til dagen efter.

Det kan give dig mere tid, så du kan fokusere på andre ting, såsom at handle ind, hente børn, komme hjem før, køre senere på arbejde og meget, meget mere!

Helt enkelt bliver livet med en el- eller plug-in hybrid bil mere komfortabelt og nemmere for dig.

Første gode grund
Fart på
Anden gode grund
Tid er penge

2. Spar penge

At eje din egen ladestander er en billigere løsning end gennem et abonnement, hvor du lejer en ladestander til opladning. Det er billigere, hvis du kører under 25.000-30.000 km om året. Biler i Danmark kører i gennemsnit 15.000-20.000 km årligt.*

Med din egen ladestander betaler du udelukkende for den el du forbruger modsat et fast månedligt beløb.

Du kan opnå yderligere besparelser ved at indgå en serviceaftale (typisk omkring 70-100 kr. månedligt) og derved kan du modtage refusion af den elafgift du giver for at lade din bil. Både prisen på aftalen og hvor meget du får i refusion pr. kWh afhænger af din aftale og dit elselskab.

Du kan endda spare mere, da du styrer hvornår du lader og til hvilken pris. Med fuld kontrol over din egen ladestander kan du vælge at oplade din elbil, når elprisen er på sit allerlaveste i løbet af et døgn (typisk, men ikke altid i nattetimerne). De fleste elselskaber lader dig tilgå en oversigt over, hvornår strømmen typisk er billigst at købe fra dem.

Vi rådfører dig meget gerne om, hvordan du kan opnå flere besparelser på 📞 98 44 21 75 eller ✉️ info@skagenel.dk.

3. Autoriseret installation

Din tredje gode grund til din egen ladestander er, at vi hos Skagen El Tekniq er din lokale og autoriseret el-installatør i Ølgod, Skagen og Skagen, og vi tilbyder altid rådgivning, installation og service, når det kommer til ladestandere. Ønsker du kun én eller to af det nævnte, hjælper vi dig også meget gerne.

Som en del af TS-gruppen har vi et stærkt landsdækkende netværk og det betyder at vi altid kan hjælpe dig – uanset hvor i landet du befinder dig, om det er til dit hjem eller sommerhus. Det betyder også at vores sortiment spænder vidt, da vi forhandler en lang række forskellige udbydere og leverandører af ladestandere.

Vi er altid inde over det nyeste viden inden for el-branchen gennem diverse kurser og uddannelser. Det sikrer dig som kunde, at du altid får udført arbejdet på baggrund af det nyeste viden inden for feltet af ladestandere og vores folk er altid uddannet til at udføre montering samt installation af din nye ladestander professionelt og efter lovgivningen.

Vi giver meget gerne uforpligtende tilbud på en ladestander med montering og installation. Tilbuddet kan du selv vælge om du vil takke ja eller nej til.

Husk at installationen af en ladestander altid skal* udføres af en autoriseret el-installatør for at være lovlig.

Tredje gode grund
Brug en professionel elinstallatør
Ladestander til din elbil
Ladestander til din elbil

Kontakt os

Find os

Skagen afd.

Tømrervej 28
6800 Skagen

bjorn@skagenel.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Skagen afd.

Vestergade 124B
7200 Skagen

info@skagenel.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@skagenel.dk
Tlf. 75 24 42 10