Mød din lokale elektriker i Skagen, Skagen og Ølgod

El-installatør-Skagen

Michael Lauridsen, afdelingsleder i Skagen, siger “Vi er altid klar med et smil og en god bemærkning – og så holder vi hvad vi lover”.
Du kan altid kontakte ham på 📞 24 25 81 16

El-installatør-Skagen

Bo H. Skaarup, afdelingsleder i Skagen, siger “Vi løser alle dine el-opgaver – store som små”.
Du kan altid kontakte ham på 📞 21 22 52 75

Hold kontakten til…

Brug for en el-installatør i Skagen, Ølgod eller Skagen til stikkontakter, varmepumper, lys, renovering eller energioptimering? Ingen el-opgave er for lille eller for stor – vi er rigtig gode til det med el! Følg links øverst for mere information eller giv os et kald på vores hovednummer 📞 98 44 21 75 – vi er altid klar til en ny spændende opgave!

Skagen El Tekniq i Skagen, Ølgod eller Skagen beskæftiger i alt omkring 30 medarbejdere fordelt på de 3 afdelinger i Ølgod, Skagen og Skagen. Vi servicerer private kunder, industri, landbrug, erhverv og det offentlige i Vestjylland.

 

Som el-installatør i Ølgod, Skagen og Skagen bestræber vi os på..

.. altid at yde den gode service. Vi går ikke på kompromis med materiale eller service. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg hele vejen igennem. Uanset om det er i hjemmet, hvor du skal lukke en fremmede ind eller i virksomheden, hvor du skal have 1-2 elektrikere til at gå, så skal du være tryg. Derfor er det også vigtigt for os at du føler at vi passer på dine ting og ikke efterlader hjemmet eller virksomheden i rod og kaos.

Med os som din professionelle elektriker og el-installatør er du sikret optimale løsninger af høj kvalitet, som er skræddersyet til netop dig og dine behov. Vores afdelinger i Skagen, Skagen og Ølgod er altid bemandet med en afdelingsleder, som sidder klar til at kunne besvare tekniske spørgsmål eller planlægge et besøg hos dig.

 

Elektriker med døgnvagt i Skagen, Skagen og Ølgod – 24/7 året rundt

Hos Skagen El Tekniq sidder vi klar ved telefonen – også når du har en hasteopgave eller står i en nødsituation. Vores elektrikere rykker ud med det samme, 24 timer i døgnet til Ølgod, Skagen og Skagen.

Står du med pludselige el-problemer, kan du altid ringe til vores døgnvagt telefon ☎ 98 44 21 75. Der sidder altid en el-installatør klar til at hjælpe dig. Dag og nat – året rundt. Vores servicebiler er pakket med el-udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan løse kritiske situationer som strømsvigt, nedbrud i installationer, indbrud og lignende i Ølgod, Skagen og Skagen.

Kontakt os

Find os

Skagen afd.

Tømrervej 28
6800 Skagen

bjorn@skagenel.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Skagen afd.

Vestergade 124B
7200 Skagen

info@skagenel.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@skagenel.dk
Tlf. 75 24 42 10