Nedkøl dit sommerhus 

Få styr på varmen i sommerhuset

Vi må jo nok sande at flere af os vælger at holde sommerferie i Danmark i år, grundet Corona og lukkede grænser. Derfor vil flere af os også holde sommerferien enten i eget sommerhus eller i hjemmet. Hos BRDanmark bliver ikke skønnere end når solen skinner – men vores huse og sommerhuse er ikke bygget til den varme hele dagen – vi har simpelthen ikke mulighed for at komme af med varmen eller nedkøle sommerhuset. 

Derfor er det en rigtig god ide at få monteret en varmepumpe, den har nemlig mulighed for at nedkølet hele sommerhuset eller flere rum i hjemmet. 

Kontakt Skagen El Tekniq på ☎98 44 21 75 eller info@skagenel.dk og lad os hjælpe dig med at vælge en god og effektiv varmepumpe til sommerhuset. 

Nedkøl sommerhuset

Få monteret din varmepumpe

Hos Skagen El Tekniq i Ølgod kører fra —— Vi er eksperter i opsætning og montering af varmepumper og kører ikke før du er helt tryg ved din nye varmepumpe.  Vi kommer gerne ud på forhånd og tager snakken i sommerhuset eller i hjemmet, så vi sammen kan finde det helt rigtige sted for montering og opsætning samt finde den helt rigtige varmepumpe til jeres behov. Vi har en varmepumpe shop – hvor du kan se de mest populære varmepumper vi sælger – men har du set en anden du ønsker, så kan vi også skaffe denne.

Kontakt Skagen El Tekniq på ☎98 44 21 75 eller info@skagenel.dk og lad os tage en uforpligtende snak omkring jeres behov.

 

Serviceaftale på din varmepumpe

Det er altid en god ide at få en serviceaftale på sin varmepumpe – lidt ligesom man får sin bil til service hvert år, så holder garantien også på en varmepumpe i op til 5 år, hvis man får lavet et serviceeftersyn hvert år på sin varmepumpe.

De fleste varmepumper har også et luftfilter og pollenfilter, som gør at den renser luften udefra – så man sikre ikke at få forurenet luft ind i huset og samtidig slipper for pollen i sommerhuset på de varme dage, hvor døre og vinduer normalt så åbent dag og nat.

Læs mere omkring serviceaftale på varmepumper her

 

Hvorfor investere i en varmpumpe i sommerhuset?

Det gode ved en investering af en varmepumpe i sommerhuset er ofte at, der måske er el-radiator som er dyre i drift eller en brændeovn som er dårligt for miljøet – ved en varmepumpe sikre du at du altid har et godt indeklima – selv når du ikke er i sommerhuset, på den måde mindsker du denne her “sommerhus-lugt” som ofte kommer af dårligt indeklima om vinteren. De fleste kan sættes til 8 g. Hele året så man sikre at der ikke opstår fugt i sommerhuset.

Og ikke nok med at den varmer om vinteren eller holder temperatuen når man ikke bruger sommerhuset – så kan man også nedkøle sommerhuset om sommeren når Danmark viser sig fra den bedste side.

Kontakt os

Find os

Skagen afd.

Tømrervej 28
6800 Skagen

bjorn@skagenel.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Skagen afd.

Vestergade 124B
7200 Skagen

info@skagenel.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@skagenel.dk
Tlf. 75 24 42 10