Styr varmen i dit sommerhus med en luft-luft varmepumpe

Udskift den gamle og utilsvarende varmekilde i sommerhuset til en effektiv og energibesparende luft-luft varmepumpe. Ved hjælp af en app/WIFI har du mulighed for at tænde/slukke, indstille temperatur og tjekke rumtemperatur på din luft-luft varmepumpe, så sommerhuset altid er opvarmet til en behagelig temperatur, når I ankommer. Og bliver der meget varmt til sommer, virker en luft-luft varmepumpe som aircondition så du kan nedkøle sommerhuset.

 

Kontakt Skagen El Tekniq på ☎98 44 21 75 eller info@skagenel.dk og lad os hjælpe dig med at vælge en god og effektiv varmepumpe.

Styr varmepumpe med app

Når du vælger at installere en varmepumpe med luftrensnings- og filtreringssystemer forbedrer du sommerhusets indeklimaet og nedsætter “sommerhuslugten” samt risikoen for allergi og astma, da der i de fleste luft-luft varmepumper sidder et pollenfilter – som sikre at det er ren luft der kommer ind i huset. Det er ligesom man kender det i bilen – hvor der også sidder et pollenfilter i – dette bør skiftes en gang om året, og det kan man få udskiftet med en fast serviceaftale. 

 

Vælg den bedste varmepumpe til dit behov

Der er meget at tage stilling til, når du skal vælge en varmepumpe, der passer til dit behov. Er du i tvivl om hvilken varmepumpe du skal vælge, er det en god hjælp at tale med en professionel varmepumpemontør, så du undgår fejlinvesteringer – derfor sidder vi altid klar til at hjælpe på ☎98 44 21 75 eller info@skagenel.dk – det er ganske uforpligtende og vi kommer også gerne ud til sommerhuset for at kigge på mulighederne inden du beslutter dig. 

 

Montering af varmepumpe

Når du køber en varmepumpe ved Skagen El Tekniq kan du altid tilkøbe montering, du kan købe varmepumpen direkte igennem med os med montering – så du nemt og hurtigt kan få perfekt indeklima eller nedkølet sommerhus. Kontakt os på ☎98 44 21 75 / 70 60 BR EL eller info@skagenel.dk og lad os hjælpe dig med at vælge en god og effektiv varmepumpe.

 

Energitilskud og lovpligtig serviceaftale

Du får kontante skattefrie tilskud fra Energistyrelsen, når du får monteret en varmepumpe og vi hjælper dig gerne med at søge energitilskud.

Husk at det er lovpligtigt at få sin varmepumpe efterset hvert eller hvert andet år, afhængigt af størrelsen på din luft-luft varmepumpe. Du får altid et godt tilbud på en lovpligtig serviceaftale ved Skagen El Tekniq – kontakt os i dag på ☎98 44 21 75 / 70 60 BR EL eller info@skagenel.dk.

Læs mere om vores serviceaftaler.

 

Se udvalgte Panasonic luft-luft varmepumper fra Skagen El Tekniqs shop

Styr varmen i dit sommerhusPanasonics varmepumper er konstrueret til enestående energibesparelser, højeste ydeevne samtidig med, at indeklimaet bliver behageligt og komfortabelt året rundt. Derudover bliver de driftstestet under barske forhold, så de er klar til det nordiske klima.

Gå direkte til Skagen El Tekniqs varmepumpeshop for at se flere produkter.

Panasonic Etherea NZ25VKE

Panasonic luft/luft varmepumpe Etherea NZ25VKE

DKK 9.495

 

Panasonic Z25 gulvmodel varmepumpe

Panasonic luft/luft varmepumpe gulvmodel Z25

DKK 12.495

 

Panasonic Flagship HZ25UKE

Panasonic luft/luft varmepumpe Flagship HZ25UKE

DKK 11.995

 

Kontakt os

12 + 9 =