Nedkøling til soveværelset og resten af hjemmet 

Varmepumpe i soveværelset

De fleste af os elsker sommeren og de varme aftener det bringer med sig – især tropenætterne – lige indtil vi skal i seng. Der vil vi helst slippe for den varme luft i soveværelset. Uanset hvor længe vinduet har været åbent, så kommer der ikke kølighed eller luft ind i rummet og så kan man ende med en søvnløs nat.

Hos Skagen El Tekniq i Ølgod har vi løsningen – en luft-luft varmepumpe i soveværelset. En luft-luft varmepumpe kan nemlig nedkøle hele rummet så du kan vælge at sove i 18 grader hele natten – også selvom der er 25 grader udenfor.

Ikke nok med at varmepumpen udskifter luften, mens den køler – de fleste varmepumper har også et pollenfilter, så du får et bedre indeklima med et køligt soveværelse.

Kontakt Skagen El Tekniq på ☎98 44 21 75 eller info@skagenel.dk og lad os hjælpe dig med at vælge en god og effektiv varmepumpe til soveværelset.

Varmepumpe i hjemmet

Varmepumpe i hjemmetMontering af varmepumpe i soveværelset

Når du køber en varmepumpe ved Skagen El Tekniq, kan du altid tilkøbe montering. Du kan købe din nye varmepumpe direkte igennem os med montering – så du nemt og hurtigt kan få et behageligt nedkølet soveværelse.

Hvis du er i tvivl om, hvor varmepumpen kan/skal placeres på forhånd – så kommer vi ud til dig og kigger på mulighederne, inden du binder dig til noget.

Kontakt os på ☎98 44 21 75 / 70 60 BR EL eller info@skagenel.dk og lad os hjælpe dig med at vælge lige den model, du skal bruge.

 

Larmer en varmepumpe ?

Generelt opleves lyd individuelt og mange varmepumper er meget lydsvage. Vi plejer at svare, at støjen fra en varmepumpe svarer til lyden fra en opvaskemaskine – eller lavere – og netop i soveværelset kan det være en god ide at bruge Night-Mode på varmepumpen, som mindsker lyden, når man skal sove.

En god ide er at du starter varmepumpen 30 min. inden du skal i seng, så den kan nå at nedkøle rummet og derefter skifte til Night-Mode når du er klar til at sove.

På den måde skal varepumpen blot bibeholde temperaturen hen over natten og ikke køle ydeligere ned.

Varmepumpe i hjemmet

Vi ved alle sammen, hvor fantastisk det er at komme på sommerferie og at der samtidig er mulighed for at nedkølet huset eller soveværelset, man befinder sig i.

Du kan gøre det samme i hjemme og hos Skagen El Tekniq i Ølgod er vi eksperter i at finde den bedste varmepumpe med montering til dig. En varmepumpe kan nemlig både opvarme om vinteren, give et bedre indeklima og nedkøle hjemmet.

Det er vigtigt at du får varmepumpen placeret, så den fordeler luften mest og bedst ud i alle rummene. Vi vil meget gerne komme ud og kigge på mulighederne og komme med vores bud på placeringen, inden du modtager et tilbud fra os.

Kontakt Skagen El Tekniq på ☎98 44 21 75 eller info@skagenel.dk og lad os hjælpe dig med at vælge en god og effektiv varmepumpe til hjemmet.

Varmepumpe i hjemmet

Varmepumpe i hjemmetVarmepumpe i hjemmetHvilken varmepumpe skal du vælge?

Det kan være en udfordring at finde ud af, hvilken type varmepumpe, der passer bedst til dine behov og ønsker i hjemmet. Energieffektiviteten og SCOP-værdier er forskellige fra pumpe til pumpe og som forbruger kan det være svært at finde ud af hvilken varmepumpe du skal vælge.

 
Hos Skagen El Tekniq hjælper vi dig med:

 

Vi sælger kun kvalitetsvarmepumper, der kan opfylde ethvert behov, og som samtidig er de nyeste og mest innovative på markedet.

Kontakt os

Find os

Skagen afd.

Tømrervej 28
6800 Skagen

bjorn@skagenel.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Skagen afd.

Vestergade 124B
7200 Skagen

info@skagenel.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@skagenel.dk
Tlf. 75 24 42 10