Nem opladning af din elbil – vi monterer og installere ladestander 

Når du skifter din diesel eller benzinbil til en elbil, skal overgangen være så nem som mulig. Det skal også være nemt for dig at få opladet din elbil og hvorfor ikke få installeret en ladestander i hjemmet, sommerhuset eller i virksomheden?

Kontakt Skagen El Tekniq ☎️ 98 44 21 75 så finder vi den rigtige ladestander der passer til dig – vi kører fra Skagen, Skagen og Skagen.

Få færre bekymringer om opladningsmuligheder og hvad det koster at oplade din elbil – få monteret en ladestander hjemme eller i sommerhuset. En af fordelene ved at lade os montere en ladestander er, at vi trækker den korrekte strøm direkte fra din indkørsel eller sommerhus.

Du skal blot tage stilling til behovet – om du har en eller to elbiler, der skal oplade samtidig.

Skagen El Tekniq i Skagen, Skagen og Skagen har indgået et samarbejde med firmaet Charge Amps som udvikler elegante og brugervenlige ladestandere, som er ideelle til montering mange steder:

Charge Amps HALO med fastmonteret oplader-kabel til brug for en elbil.

Har du to elbiler eller vil du dele ladestander med din nabo, så er modellen Charge Amps AURA en mulighed – den har nemlig to opladerstik og kan oplade to elbiler på samme tid.

 

Ladestander med montering Skagen Skagen Skagen

Vælg elbil og kør “grønnere”

Elbiler/hybridbiler bliver i stigende grad vigtige for samfundet og miljøet. Når du har elbil og kører på strøm er der penge at spare i forhold til at bruge benzin eller diesel. Elbiler er grønnere end almindelige biler, fordi en elbil indhenter CO2-forbruget fra benzin/dieselbiler gennem el-forbruget, da el samlet set er mere skånsomt for miljøet.

Det kan være svært at overskue overgangen til elbil. For eksempel spørger du måske dig selv om, hvor du kan oplade din elbil og hvor meget det koster at oplade din elbil.

Skagen El Tekniq i Skagen, Skagen og Skagen hjælper dig med at mindske dine bekymringer – for vi leverer og monterer din ladestation både til hjemmet, på kontoret eller i sommerhuset. Du skal blot tage stilling til behovet – om der findes én eller to elbiler, som skal kunne lade på samme tid?

Du kan ikke automatisk tilslutte sin nye ladestander i en given udendørs stikkontakt – her skal du være helt sikker på at stikkontakten kan tåle at være i brug i flere timer – og det kan vi hos Skagen El Tekniq tjekke for dig. Vi sikrer at dit hjem bliver helt klar til din nye elbil og guider dig til hvordan du bruger ladestanderen, så det er så nemt for dig som muligt.

Kontakt Skagen El Tekniq ☎️ 98 44 21 75 så finder vi den rigtige ladestander der passer til dig – vi leverer og monterer ladestandere i Skagen, Skagen og Skagen.

Halo wallbox

Charge Amps HALO Wallbox – til hjemmet eller i sommerhuset

Charge Amps HALO er en af de mindste ladestationer på markedet og smart til hjemmet og sommerhuset. Den har et fastmonteret kabel på 7,5 m, som giver dig mulighed for nemt at tilslutte opladeren til din bil.

I dag oplader 9 ud af 10 deres elbiler og hybridbiler derhjemme eller på arbejde. Charge Amps HALO Wallbox er en elegant, intelligent og holdbar ladestander, der giver dig fuld kontrol over opladningen og du kan følge med i strømforbruget. Den indbyggede software giver dig mulighed for at time din ladestander, så du oplader når prisen er lav eller når elektriciteten er mest miljøvenlig.

  • Ladestanderen kan låses, så uvedkommende forhindres i at oplade
  • Pålidelig EV-opladning med smart software
  • Kontrol opladning via Cloud løsning
  • Smart timersystem for en smartere og nemmere opladning
  • Fremstillet i genanvendt aluminium

 

Læs mere om Charge Amps HALO

Aura ladeboks

Charge Amps AURA – lige hvad du behøver til virksomheden eller i boligforeningen

Charge Amps AURA er ideel til offentlig brug fx i boligforeninger eller på mindre virksomheder. Du også dele den med din nabo, da Charge Amps AURA har to udgange og kan oplade op til 22 kW på hver stik samtidig.

Efter behov kan stikkene indstilles til fastlagt maksimal strøm, der passer til den strøm, der er tilgængelig til installationen. De to stikkontakter kan være belastningsafbalanceret og være en del af et større system med flere enheder, begge med Charge Amps HALO eller andre Charge Amps AURA ladestandere.

Charge Amps AURA passer flot ind takket være det elegante og strømlinede skandinaviske design i genanvendt aluminium.

Charge Amps AURA er designet til ISO 15118, som giver bilen mulighed for at dele data med opladeren. Dette er den standard, der anvendes inden for Vehicle-2-Grid-teknologi.

  • 2 x type 2-stik (justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt)
  • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
  • Høj klassificering (IK 10)
  • Bestandig overfor temperaturer
  • Bæredygtig (genanvendt aluminium)

 

Læs mere om AURA

Find din ladestander i shoppen

Invester i ladestandere til boligforeningen og boligselskabet

Hos Skagen El Tekniq er vi uddannet i montering af ladestandere som er ideelle til boligselskaber og boligforeninger.

I boligforeninger kan opsætning af ladestandere være lidt besværligt fordi der skal findes et egnet sted til opsætning og fordi strøm-afregning for hver enkelt beboer skal kunne opgøres.

Med de ladestandere, vi tilbyder, kan man kan følge hver enkelt brugers strømforbrug. Vores ladestander model Charge Amps AURA har to opladerstik og derfor kan man oplade to biler på en gang. Uanset om du er beboer eller udlejer kan Skagen El Tekniq hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning til din boligforening.

Kontakt os i dag på info@skagenel.dk eller ☎️98 44 21 75 og lad os sammen finde den bedste løsning.

 

Mangler du opladningsmulighed på virksomheden?

Det er smart og praktisk at kunne oplade sin elbil på arbejdspladsen. Når virksomheden kan tilbyde sine medarbejdere opladning af elbil, mens de er på job, oplever de en god service.

Afhængig af, hvor stor virksomheden er, kan I enten få monteret og koblet Charge Amps HALO eller Charge Amps AURA sammen eller separat. Charge Amps AURA har med sine to opladningsudgange mulighed for at oplade to elbiler på samme tid.

Uanset hvad behovet måtte være – så lad Skagen El Tekniq rådgive dig om den helt rigtige løsning til din virksomhed ☎️98 44 21 75.

[et_pb_wc_related_products product=”5441″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” locked=”off” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wc_related_products]

Kontakt os

Find os

Skagen afd.

Tømrervej 28
6800 Skagen

bjorn@skagenel.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Skagen afd.

Vestergade 124B
7200 Skagen

info@skagenel.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Skagen afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Skagen

bjorn@skagenel.dk
Tlf. 75 24 42 10