Elektriker i Skagen

Søger du en dygtig og erfaren elektriker i Skagen, som er seriøs omkring alle typer el-installationer? Så kan du trygt kontakte Skagen El Tekniq i Skagen. Vi servicerer både private kunder, erhvervslivet, landbruget og industrivirksomheder i hele Vestjylland – vi har afdelinger i både Skagen, Skagen og Skagen, hvor vores elektrikere kører ud fra.

Som lokal elektriker i Skagen yder vi altid professionel og kvalitetsbevist arbejde til en fair pris. Det er vigtigt for os at vores kunder og samarbejdspartnere altid føler sig trygge i vores hænder uanset om det er privat eller erhvervskunder. Vores arbejde er kendt for at være solidt og dygtigt og vi går ikke før er tilfreds.

Brug for en elektriker i Skagen ➡️  kontakt os i dag på 98 44 21 75 eller skriv til os på info@skagenel.dk.

 

Som lokal elektriker i Skagen kan vi hjælpe med :

Læs mere om Skagen El Tekniq 

Elektriker-grindsted

Elektriker med døgnservice i Skagen – 365 dage om året

Du kender os og vi kender dig – det kalder vi personlig service!

Vi er din lokale elektriker i Skagen og sidder altid klar ved telefonen – også når du har en hasteopgave eller står i en nødsituation uden for normale åbningstider. Vi rykker ud med det samme 24 timer i døgnet! Kontakt os på vores hovednummer 24 timer i døgnet på ☎ 98 44 21 75.

El-installatør-grindsted

Autoriseret el-installatør i Skagen

Skagen El Tekniq er autoriseret el-installatør, som giver dig dem tryghed du har brug for til at udføre professionelt el-arbejde. Vi er en del af TS-gruppen, som er en landsdækkende netværk af el-installatører og er altid opdateret med nyeste viden på el-området.

 

Stor erfaring i lokal området 

Som elektriker og autoriseret el-installatør i Skagen har lavet alle former for el-installationer de sidste 35 år. Vi er opdateret på de nyeste muligheder inden for el-området. Vi gør meget ud af at efteruddanne vores medarbejdere og lærlinge, hvilket sikrer vores kunder, at de altid får kompetente elektrikere eller el-installatører ud til opgaven.

Hvidevareservice i Skagen

Hos Skagen El Tekniq i Skagen har vi et team af dygtige el-installatører og montører, der kan hjælpe med alt lige fra levering, montering og tilslutning af hvidevarer (også industrihvidevarer), eller til akut hjælp med reparation af dine installationer.

Ring til vores hovednummer 98 44 21 75 eller send en mail til info@skagenel.dk og vi kontakter dig snarest muligt.

Kontakt os

Find os

Skagen afd.

Tømrervej 28
6800 Skagen

bjorn@skagenel.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Skagen afd.

Vestergade 124B
7200 Skagen

info@skagenel.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Skagen afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Skagen

bjorn@skagenel.dk
Tlf. 75 24 42 10