Energitilskud til varmepumper | Skagen, Skagen og Skagen

Kan jeg få tilskud til installation af varmepumpe?

Ja! Du kan søge om energitilskud til forskellige typer af varmepumper, hvis du for eksempel skifter varmekilde fra oliekedel, gaskedel eller elvarme. Men vær opmærksom på, at du ikke BÅDE kan få energitilskud OG håndværkerfradrag.

 

Bedst af alt: Vi kan søge tilskuddet for dig

Se mere om varmepumper her.

Hos Skagen El Tekniq i Skagen, Skagen og Skagen sørger vi for at søge energitilskud for dig – du slipper for papirarbejdet – vi sørger for både tilskudsansøgningen og montering af den valgte varmepumpe!

Vores installatører er rådgivende og udførende eksperter inden for området energioptimering, og vi ved præcis hvad der skal til, for at du kan søge tilskud. Kontakt os uforpligtende for mere information og professionel rådgivning ☎ 98 44 21 75 eller skriv til os på info@skagenel.dk

Energitilskud varmepumpe

Michael Lauridsen fra Skagen siger:
“Vi er altid klar med et smil og en god bemærkning – og så holder vi hvad vi lover”.
Du kan altid kontakte ham på 24 25 81 16

Regler for energitilskud

Energipuljen fra Energistyrelsen giver skattefrie og kontante tilskud til både varmepumpen og selve monteringen af den – forudsat at du har søgt tilskuddet inden køb, ellers er du ikke berettiget til tilskud.

MEN du kan kun få tilskud til varmepumper, hvis det er en energisparende investering, og at det dermed er boligens primære varmekilde, der skiftes ud.

 • Sommerhuse kan få ca. 50% i tilskud – sammenlignet med almindelige helårsboliger.
 • Der ydes tilskud til energioptimering med nye varmepumper med forudsætning af, at varmepumpen findes på energistyrelsens liste over godkendte og energibesparende varmepumper.
 • Hver adresse/bygning kan få tilskud til 1 varmepumpe (i særtilfælde flere).
 • Når tilskuddet accepteres, trækkes tilskudsbeløbet fra prisen på din varmepumpe og/eller installationen af den.

 

Hvor meget kan man få i tilskud og hvordan beregnes det?

 • Du kan få op til 5.200 kr. i tilskud på total konvertering af varmekilden. Beløbets størrelse afhænger af den varmekilde, der skal udskiftes, og den varmekilde den skal skiftes over til.
 • Tilskuddet er størst, hvis du skifter fra oliefyr til varmepumpe.
 • Helt konkret beregnes dit energisparetilskud i forhold til hvor mange kilowatt-timer (kWh), din energirenovering sparer dig (og miljøet) per år.
 • Jo større besparelse der er, jo større tilskud kan du få.
 • Størrelsen på energibesparelsen i helårshjem beregnes ud fra Energistyrelsens Standardværdikatalog, som har fastsatte værdier.
 • Sommerhuse kan få tilskud i mere begrænset omfang, da der er en minimumsgrænse for den årlige besparelse, for at være kvalificeret til at få tilskud.
 • Man beregner tilskuddet ud fra dine eksisterende satser og oplysninger, og udregner det i kilowatt-timer per år gange med tilskud per kilowatt-time i øre fra det valgte energiselskab.
 • Satsen per sparet kilowatt-time ligger mellem 25 og 40 øre – det er helt afhængigt af udbyderen.

Du kan også få tilskud som rådgivningsydelse – kontakt os for mere information på ☎ 98 44 21 75 eller skriv til os på info@skagenel.dk

Kontakt os

Find os

Skagen afd.

Tømrervej 28
6800 Skagen

bjorn@skagenel.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Skagen afd.

Vestergade 124B
7200 Skagen

info@skagenel.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Skagen afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Skagen

bjorn@skagenel.dk
Tlf. 75 24 42 10