Invest Living – nedbringer dine varmeudgifter og forbedrer dit indeklima

Varmepumper fra Invest Living er designet til det nordiske klima

Alle varmepumper fra Invest Living er specielt udviklet til vores kølige, nordiske klima. Resultatet er produkter, der tåler den hårdeste nordiske vinter samt et koldt og fugtigt klima.

Om Invest Living varmepumper:
  • Energieffektive (energiklasse A)
  • God SCOP-værdi
  • 3 års funktionsgaranti
  • 5 års kompressorgaranti
  • Fås i 4 størrelser til ethvert behov
  • Renser luften med effektivt luftfilter

Invest Living giver god garanti på vores produkter, forudsat at installation, service, dokumentation og registrering udføres korrekt.

Invest Living varmepumper
Solar Invest Living køb din her

Luft indeholder meget varme og med en Invest Living luft/luft-varmepumpe fra Solar udnytter du varmen i luften til opvarmning af din bolig. Invest Living varmepumpen kan på varme sommerdage også tage varmen fra luften inde i huset og i stedet køle luften indenfor, så du får en behagelig temperatur.

Udover at levere varme, renser Invest Living også luften med den nyeste teknologi og et effektivt luftfilter, så du får et behageligt og friskt indeklima.

Ved at supplere med en wifi-pakke, kan du nemt styre hustemperaturen med en app fra din smartphone. På den måde tænder du for varmen i sommerhuset inden du kommer, så huset er varmt ved ankomst.

Se andre varmepumper vi forhandler her:

[et_pb_wc_related_products product=”2559″ posts_number=”4″ columns_number=”4″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wc_related_products]

Kontakt os

Find os

Skagen afd.

Tømrervej 28
6800 Skagen

bjorn@skagenel.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Skagen afd.

Vestergade 124B
7200 Skagen

info@skagenel.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Skagen afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Skagen

bjorn@skagenel.dk
Tlf. 75 24 42 10