Skagen El Tekniq – din lokale elektriker i Skagen og omegn

Skagen El Tekniq er en elektriker- og el-installationsvirksomhed beliggende i Skagen. Vi laver almindeligt el-arbejde for industri, landbrug, andre erhverv, private og det offentlige. Derudover har vi specialkompetencer inden for bl.a. varmepumper og solcelleanlæg.

Som lokal elektriker servicerer vi kunder i Nordjylland med udgangspunkt i Skagen. Ingen opgave er for lille eller stor og uanset størrelsen på opgaven, så leverer vores elektrikere og el-installatører altid godt kvalitetsarbejde.

Kontakt os i dag på ☎ 98 44 21 75 eller info@skagenel.dk og vi kontakter dig snarest muligt – vi ser frem til at høre fra dig!

Elektriker Skagen

Elektriker med døgnvagt – 24/7 året rundt i Skagen

Hos Skagen El Tekniq sidder vi klar ved telefonen – også når du har en hasteopgave eller står i en nødsituation. Vores elektrikere rykker ud med det samme, 24 timer i døgnet.

Står du med pludselige el-problemer, kan du altid ringe til vores døgnvagt telefon ☎ 98 44 21 75. Der sidder altid en el-installatør klar til at hjælpe dig. Dag og nat – året rundt. Vores servicebiler er pakket med el-udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan løse kritiske situationer som strømsvigt, nedbrud i installationer.

Hvidevarer Skagen

Hvidevareservice

Hos Skagen El Tekniq har vi et team af dygtige installatører og montører der kan hjælpe med alt lige fra levering, montering og tilslutning af hvidevarer (også industrihvidevarer), eller til akut hjælp med reparation af dine installationer.

Kontakt

Ring til vores hovednummer 98 44 21 75 eller send en mail til info@skagenel.dk og vi kontakter dig snarest muligt.