Elektriker Skagen

Søger du en kvalificeret elektriker i Skagen, som er seriøs omkring alle typer el-installationer? Så kan du trygt indstille søgningen ved Skagen El Tekniq i Skagen. Vi servicerer både private kunder, erhvervslivet, landbruget og industrivirksomheder i Nordjylland.

Som lokal elektriker i Skagen yder vi altid professionel og kvalitetsbevist arbejde til en fair pris. Det er vigtigt for os at vores kunder og samarbejdspartnere altid føler sig trygge i vores hænder uanset om det er privat eller erhvervskunder. Vores arbejde er kendt for at være solidt og dygtigt, og vi går ikke, før du er tilfreds.

Kontakt os i dag på 98 44 21 75 eller skriv til os på info@skagenel.dk og vi kontakter dig snarest muligt!

Som lokal elektriker i Skagen kan vi hjælpe med:

 

Skagen El-Tekniq

Vi løser alle el opgaver i Skagen

Hos Skagen El Tekniq i Skagen har vi mange erhvervskunder og samarbejdspartnere, men vi laver også mindre opgaver som at skifte stikkontakter, ophængning af lamper, installation af LED spots eller installere lyddæmper i den private bolig.

Er din vaskemaskine eller dit køleskab i stykker? Vi reparerer alle hvidevarer eller finder nyt til dig.

Uanset om opgaven er lille eller stor, så er vores team af dygtige el-installatører klar til at hjælpe. Vi har erfaring med alle forskellige typer af el-opgaver, og vores kunder inkluderer både private, erhverv og industri, landbrug og offentlige institutioner (skoler, daginstitutioner mv.) i Skagen og Nordjylland.

Elektriker med Døgnservice 24/7 i Skagen

Du kender os. og vi kender dig – det kalder vi personlig service! Vi er din lokale elektriker i Skagen og sidder altid klar ved telefonen – også når du har en hasteopgave eller står i en nødsituation uden for normale åbningstider. Vi rykker ud med det samme 24 timer i døgnet! Kontakt os på vores hovednummer 24 timer i døgnet på ☎ 98 44 21 75.