Netværksinstallationer i Skagen og omegn

Skagen El Tekniq hjælper både private og erhverv med installation og montering af datanetværk. Vi leverer en skræddersyet netværksinstallation både i dit private hjem og på din arbejdsplads.

Kontakt Skagen El Tekniq på ☎ 98 44 21 75 eller på info@skagenel.dk– vi har en god og stabil netværksløsning til dig til dit hjem eller i virksomheden.

Mange anser en hurtig og stabil netværksforbindelse som det moderne menneskes livline! Netværksforbindelsen er en central del af de fleste moderne boliger og kontorer, uanset om du bruger WIFI eller kabel.

Netværksinstallationer Skagen

Få et hurtigt og stabilt netværk hjemme

Trådløst Wi-Fi er omdrejningspunktet i de fleste danske hjem, men også ofte en grund til frustration. Mange oplever, at deres Wi-Fi kører langsomt, når børnene spiller online, hvis der samtidig streames film eller musik og hvis du har en hjemmearbejdsplads.

Der er ofte flere grunde til at Wi-Fi er langsomt og ustabilt. Internethastigheden er ikke kun afhængig af din internetleverandør eller den bredbåndspakke, du betaler for. Opbygningen af dit hjemmenetværk har stor betydning.

Nogle gange kan du måle mindre gode hastigheder, end du betaler for – tit fordi routeren ikke er placeret det mest optimale sted i huset. Routeren er den der fordeler signalet fra internettet til dine enheder via kabel eller wi-fi.

Måske kan det også skyldes, at din router ikke kan håndtere de tunge datamængder der er behov for ved fx online spil og streaming. Eller måske er der for mange tablets, spillemaskiner, smart TV’er og computere tilkoblet netværket på samme tid.

Kontakt Skagen El Tekniq, så vi kan hjælpe dig med gøre dit hjemme-netværk mere stabilt og hurtigt. Vi har bred faglig viden om gode netværksløsninger og hjælper dig også med at vælge optimale routere, switches og forlængere til netværk samt optimale placeringer af disse.

 

Netværksinstallation på arbejdet

Et hurtigt og stabilt netværk er utroligt vigtigt på arbejdspladsen for er netværkshastigheden høj, er produktionen høj og medarbejderne oplever større effektivitet på jobbet.

Kommunikationen på en arbejdsplads er ekstremt afhængig af et solidt netværk og vi sætter derfor en ære i at give jer en hurtig og effektiv service, så I kan komme videre med jeres arbejde. Vi sikrer jer en driftssikkerhed og en montering og service af høj kvalitet.

netværksinstallation Skagen

Opsætning og installation af trådløst netværk

Med et access point får du en bedre og mere stabil forbindelse. Access point er en enhed, der normalt vil være placeret i en router, men her kan det være en selvstændig enhed, som sørger for trådløs kommunikation mellem forskellige enheder og selve netværket.

For nemheds skyld kalder vi det her på siden et trådløst internet (Wifi).

Vores fagligt dygtige IT-teknikere og el-installatører opsætter et eller flere access points/ trådløst netværk, så alle lokaler i dit hus eller din virksomhed er dækket ind.

 
Vi står bl.a. for:
  • Etablering, konfiguration og opsætning af trådløse netværk
  • Etablering og opsætning af fibernet
  • Fejlfinding på netværk og kommunikationsinstallationer
  • Opkobling og konfiguration af alt netværksudstyr og tilslutning af netværksenheder (computer, printer mv.)
  • Service og support på eksisterende netværk og installationer

Kontakt Skagen El Tekniq på ☎ 98 44 21 75 eller på info@skagenel.dk– vi har en god og stabil netværksløsning til dig til dit hjem eller i virksomheden.