Godkendt VE-installatør i Skagen

Hvad er en VE-Installatør?

Når du skal have installeret en ny varmepumpe i hjemmet, er det vigtig at kigge efter en VE-installatør. Installatører og montører, som er VE-godkendt, har dokumenterede kompetencer til at installere varmepumper korrekt, så du får det største udbytte af varmepumpen.

VE er en forkortelse for vedvarende energianlæg, hvor der findes 4 forskellige VE-godkendelser :

 • Varmepumper
 • Solceller
 • Solvarme
 • Biomassefyr

VE-godkendelsesordningen er for de installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg som fx varmepumper. Vi er på positivlisten over godkendte VE-installatører til montering af varmepumper.

VE-godkendelse er mærkningsordning, der viser, at din lokale elektriker i Skagen har dokumenterede kompetencer til at installere varmepumpe korrekt. Du kan altid være tryg og få det største udbytte af sin varmepumpe, ved at købe din varmepumpe hos os – kontakt os på ☎ 98 44 21 75

 

Hvorfor vælge en VE-Installatør?

Hos Skagen El Tekniq har vi efteruddannet VE-godkendte el-installatører, så du kan få mest muligt ud af din nye varmepumpe. Udover at man har bevis på at man er uddannet og dygtig til at installere og montere varmepumper, så betyder en VE-godkendt installatør også:  

 • At arbejdet er omfattet af TEKNIQs garantiordning
 • Installatøren lever op til de kommende krav for tilskud
 • Energistyrelsen anbefaler VE-godkendte installatører
Tekniq
Arbejdet er omfattet af TEKNIQs Garantiordning
Krav til tilskud
Installatøren lever op til de kommende krav for tilskud
Landsdækkende elektriker
TS-gruppen har installatører i hele landet
 
 
Anbefalet af energistyrelsen
Anbefalet af Energistyrelsen
som VE-installatør
 
 

Hvis du skifter til varmepumpe i et område uden fjernvarme, så husk at søge tilskud, FØR du indgår aftale med os som installatør.

Hvordan opnår du tilskud?

For at kunne få den økonomiske støtte fra Energistyrelsen skal følgende forudsætninger være opfyldt:

 • Udskiftning af oliekedler, gasfyr, biokedler eller elvarme i helårsboliger med luft-til-vand eller jordvarmepumper
 • Ikke fjernvarmeområder
 • Ansøgning skal ske inden installationen igangsættes
 • Den private forbruger skal selv stå for støtten
 • Installationen skal fortages af en VE-godkendt installatør

VE-godkendelse energistyrelsen

VE-godkendelsesordningen er den officielle danske ordning for installatører og montører af små vedvarende energianlæg. Ordningen omfatter varmepumper, solceller, solevarme og biomassefyr og administreres af Energistyrelsen.

VE-godkendelsesordningen betyder bl.a., at virksomheden har en særligt uddannet medarbejder, der er dedikeret til at sikre høj kvalitet i virksomhedens arbejde på området, og at virksomheden har et overvåget kvalitetsledelsessystem, der minimerer risikoen for fejl.

VE-godkendt

Energitilskud til energiforbedringer

Tilskuddet gør det markant billigere at få udført energirenoveringer af helårsboliger. Samtidig har du udsigt til en lavere varmeregning, og du gør en positiv forskel for vores klima ved at spare energi og dermed udlede mindre CO2. Tilskuddet er skattefrit for private boligejere.