Solceller til private og erhverv

Vi er din lokale solcellemontør og -rådgiver i Skagen. Vores montører og rådgivere står parat til at hjælpe dig fra start til slut. Hos os er du sikret kvalitetsmaterialer og professionel service, ligesom vi altid har konkurrencedygtige priser på de mest innovative solcelleløsninger.

Solceller til private og erhverv

Vi er din lokale solcellemontør og -rådgiver i Skagen. Vores montører og rådgivere står parat til at hjælpe dig fra start til slut. Hos os er du sikret kvalitetsmaterialer og professionel service, ligesom vi altid har konkurrencedygtige priser på de mest innovative solcelleløsninger.

Solceller i Skagen

Solceller er en god investering – både til private, erhverv og industri. Du har mulighed for at opnå besparelser på elregningen og er samtidig grøn og bæredygtig.

Hos Skagen El Tekniq får du kompetent rådgivning i valg af solcelleanlæg, autoriseret montage og tilslutning. Vi bruger kun kvalitetssolceller og tilbyder konkurrencedygtige priser. Vi holder til i Skagen men vi kører i hele Nordjylland.

Kontakt os på 📞 98 44 21 75 eller send os en e-mail på info@skagenel.dk, så svarer vi på alle dine spørgsmål vedr. valg og opsætning af solceller. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på solceller med montering i Skagen og omegn

Fordele og ulemper ved solceller

Fordele ved solceller

✔ En stor fordel ved et solcelleanlæg er, at det er klimavenligt. Med et solcelleanlæg reducerer du dit CO2 aftryk.

âś” Du sparer pĂĄ elregningen – alt el, som solcellerne producerer er strøm som du kvit og frit kan bruge. Du kan opnĂĄ yderligere besparelser ved at udnytte elektriciteten i timerne, hvor solen stĂĄr højest. Alternativt kan du lagre strøm med et hybrid solcelleanlæg.

✔ Et solcelleanlæg producerer strøm hele året rundt, selv i de mørkeste måneder. Anlægget er dog mest effektivt i de solrige måneder.

✔ Anlægget har en lang levetid og kræver næsten ingen vedligeholdelse. Oftest er der også en lang garanti på solceller.

✔ Modsat andre miljøvenlige energikilder, er et solcelleanlæg støjsvag og støjer faktisk overhovedet ikke.

✔ Overskydende strøm dit anlæg producerer, men som du ikke får brugt, kan du sælge til elnettet.

✔ Et solcelleanlæg kan øge boligens energimærke og derved dets værdi.

 

Ulemper ved solceller

❌ Et solcelleanlæg er en forholdsvis dyr investering og afhænger af størrelse og kvalitet på anlægget, men som udgangspunkt skal du afsætte minimum 70.000,- for et godt anlæg.

❌ Anlægget er mest effektivt om dagen, når solen er fremme og det kan være en ulempe, da de fleste er på arbejde. Du kan imødekomme dette ved f.eks. at vaske tøjet i dagtimerne.

❌ Designet pĂĄ et solcelleanlæg er ikke nødvendigvis det smukkeste at se pĂĄ – om det er pĂĄ taget af en bolig eller pĂĄ jorden i haven. Desuden kræver anlægget en bestemt hældning pĂĄ mellem 30 til 60 grader og der mĂĄ ikke være skyggende elementer i nærheden, som f.eks. skorsten el. lign.

Prisen på et anlæg af Skagen El Tekniq

Hvad koster et solcelleanlæg?

Prisen på et solcelleanlæg afhænger af en række faktorer, såsom størrelsen på anlægget, kvaliteten af solcellerne og inverteren (der omdanner solcellernes elektriske strøm til brugbar vekselstrøm), installationsomkostningerne og eventuelle tilladelser og afgifter.

Generelt kan et solcelleanlæg til et privat hjem koste et sted mellem 30.000 kr. og 150.000 kr., afhængigt af ovennævnte faktorer og afhængigt af om du selv installerer det eller hyrer professionelle til at gøre det.

Det er vigtigt at huske på, at selvom omkostningerne ved solcelleanlæg kan synes høje, kan de give betydelige besparelser på lang sigt ved at reducere eller eliminere afhængigheden af ​​offentlige elnettet.

Solcelleanlæg er typisk betalt hjem i en periode af 8-10 år. Hvor stort og hvilket type anlæg du skal have, kan vi hjælpe dig med hos Skagen El Tekniq i Skagen. Kontakt os i dag på 📞 98 44 21 75 eller 📧 info@skagenel.dk og vi kan komme med vores bud på en optimal løsning til din bolig og/eller erhverv.

Solcelleanlæg med batteri af Skagen El Tekniq

Hybrid solcelleanlæg med batteri

Hvis du vælger et solcelleanlæg med batteri, kan du gemme den strøm, der bliver produceret i dagtimerne til senere brug. Når batteriet er ladet op, sendes den overskydende strøm til el-nettet.

 
Fordele ved hybrid solcelleanlæg:

✔ Din økonomi bliver væsentlig bedre, end hvis du vælger et almindeligt solcelleanlæg, hvor du ikke oplagrer til senere brug

✔ Du bliver stort set selvforsynende med strøm

âś” Ingen forvirrende tilskudsordninger

Hvorfor vælge et hybrid solcelleanlæg?

Et hybrid solcelleanlæg oplagrer den strøm du ikke bruger i løbet af dagen, og sender overskydende strøm videre til el-nettet.

Når solpanelerne genererer strøm, vil et hybrid solcelleanlæg prioritere strømmen:

  • som det første bliver husets eget forbrug dækket
  • derefter bliver batteriet/batterierne ladet op
  • nĂĄr batteriet er ladet op, sælges overskydende strøm til el-nettet

Om aftenen/natten dækker batteriet husstandens eget forbrug. Er der behov for mere strøm end batteriet indeholder, hentes strømmen automatisk fra el-nettet.

I vores prisberegner her på siden, kan du beregne, hvor stort dit anlæg skal være for at det passer dine behov. Vil du gerne høre om dine muligheder for et hybrid solcelleanlæg, så kontakt os på 📞 98 44 21 75 og 📧 info@skagenel.dk  – vi er klar til at hjælpe dig!

Solceller med batteri i Skagen og omegn

Størrelse på hybrid solcelleanlægget?

Et hybrid solcelleanlæg, der producerer ca. 75% af elforbruget på årsplan, er det mest økonomiske for dig. Et standard anlæg uden batteri, kan som regel kun producere halvdelen af elforbruget. Størrelsen vil helt konkret afhænge af husstandens el behov og opsætningsmuligheder. Som hovedregel skal en familie på 4 bruge mellem 4-5 kW i døgnet og det svarer til et anlæg på 30-40 m2 på et tag.

Solceller til erhverv
—

Det kan være noget af en beslutning at gå fra konventionel energi til vedvarende, men for rigtig mange virksomheder og erhverv, kan det også være en profitabel beslutning. Her vil energi fra solen, for rigtig mange virksomheder, være et godt valg, da solpanelerne kan monteres, både i nybyggeri, samt på allerede eksisterende huse og bygninger. Samtidig har mange industribygninger et stort tag-areal, hvilket er optimalt for solceller.

Tag-arealet, er for mange virksomheder, en rigtig stor ressource som ikke bliver udnyttet, hvilket er ærgeligt, da der er et kæmpe stort potentiale i brugen af solcelleanlæg. Solen skinner nemlig omkring 1700-1800 timer om året, hvilket betyder at rigtig mange virksomheder har stor mulighed for at kunne melde sig ind i den grønne omstilling.

Hos Skagen El Tekniq hjælper vi jer med at finde lige præcis den løsning, som jeres virksomhed har brug for!

Solceller erhverv Skagen

Store industribygninger er det perfekte sted at anlægge solceller

Solceller til erhverv

Vi rådgiver, monterer og installerer solcelleanlæg til din virksomhed

Der er ingen tvivl om at solceller er kommet for at blive. Der er enormt mange fordele, så her kommer vi med et overblik over alle de fordele der ved at montere et solcelleanlæg:

 

  • Solcelleanlæg er gavnligt for miljøet, og kan derfor spare miljøet for meget co2.
  • Vælger man et anlæg som passer til ens behov, kan det være en rigtig god investering pĂĄ den lange bane, selvom det kan virke dyrt at fĂĄ det sat op.
  • Rigtig lang levetid – mere end 25 ĂĄr.
  • Energi til overs kan sælges til elnettet.
  • Bedre CSR-værdi for din virksomhed
  • Bedre energiklassificering for virksomheden

Skagen El Tekniq hjælper dig hele vejen igennem, og giver rådgivning så du får den løsning som din virksomhed har brug for. Derudover står vi for både montering og installering.

Din lokale solcellemontør og -rådgiver i Skagen

Vores montører og rådgivere står parat til at hjælpe dig fra start til slut. Hos os er du sikret kvalitetsmaterialer og professionel service, ligesom vi altid har konkurrencedygtige priser på de mest innovative solcelleløsninger.

Du er meget velkommen til at tage en snak med en af vores kompetente solcelleeksperter, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud, hvor du får en komplet oversigt over de økonomiske faktorer (inkl. fradragsmuligheder).

Har du spørgsmål eller brug for yderligere hjælp til solceller, kan vi kontaktes på 📞 98 44 21 75 eller 📧 info@skagenel.dk. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt! Vi leverer og monterer solceller i Skagen.