Vi er en del af TS-gruppen: Danmarks stærkeste el- & energiinstallatører

Vi går gerne forrest og gør tingene anderledes

Vi er en del af TS-gruppen – en del af et stærkt netværk med mere end 40 lokale el-installationsafdelinger fordelt over hele Danmark. Det betyder, at vores service er landsdækkende. Og det betyder, at vores kompetencer er vidtfavnende – specielt når det handler om miljø, uddannelse og ny teknologi.

Med andre ord kan du komme til os med hvilken som helst el-teknisk opgave. Lille som stor. Lokal som i hele Danmark. Vi løser opgaven, hvad end du er privat, erhverv, industri, landbrug eller offentlig virksomhed. Vores kundeskare er bred.

En del af TS-gruppen

Aftalt tid, aftalt pris og aftalt arbejde

Vores filosofi er enkel. Vi sikrer altid, at tid, pris og arbejdsopgave er afstemt med dig, inden vi går i gang med en opgave. Det er forudsætningen for en vellykket opgave, hvis du spørger os.

Kvalitet er en selvfølge for os. Vi tjekker altid vores arbejde en ekstra gang, når vi er færdige med en opgave. Det sikrer løsninger, vi kan være stolte af at aflevere.

Vi tager miljøet alvorligt

I TS-gruppens vejledningsafdeling arbejder vi målrettet på at udvikle miljørigtige løsninger. Derudover samarbejder vi med vores leverandører om at bruge så mange miljørigtige produkter som muligt.

Energibesparende el-installationer

Energibevidsthed er et samfundshensyn. Men det er også et spørgsmål om kontante besparelser for både forbrugere og erhvervsdrivende.

At kunne tilbyde energibesparende el-installationer er vigtigt for os. Derfor har vi et team af uddannede og erfarne eksperter, der ikke beskæftiger sig med andet. Det giver os mulighed for at tilbyde komplette løsninger, der ikke alene reducerer energiomkostninger – men også reducerer forbruget.

Vi er fagligt dygtige

I TS-gruppen er vi altid opdateret på den nyeste viden i el-branchen og sørger for at efteruddanne vore medarbejdere. Så du kan være sikker på, at alle regler altid bliver overholdt, og at du altid får den mest optimale løsning.