Luft til vand varmepumper til hjemmet

 

 

 

Luft vand varmepumper med installation

Luft til vand varmepumpen er ideel, hvis du skal opvarme større huse og bygninger. Den er dyrere end en luft til luft varmepumpe, men til gengæld er den også 100% effektiv. Varmepumpen sluttes til dit eksisterende radiatorsystem.

Prisen på en luft til vand varmepumpe starter fra ca. 100.000 kr., men så er den også både installeret og tilsluttet af vores autoriserede kølemontør efter lovkravene.

Kontakt os på ☎️ 98 44 21 75 vi sidder klar til at hjælpe med alt fra rådgivning til muligheder for montering. Vi kommer gerne hjem til jer, og kigger på, hvad der kan lade sig gøre netop i jeres hus. Vi kører fra Skagen for at montere luft vand varmepumper til private hjem.

Hvordan virker en luft vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe udvinder varmeenergi fra luften udenfor og overfører dette til f.eks. brugsvand, gulvvarme og/eller radiatorvarme. Det er vigtigt, at huset er godt isoleret, da varmefordelingen med luft vand varmepumpe kræver en forholdsvis lav fremløbstemperatur. Den lave fremløbstemperatur har blandt andet den fordel, at den i vandfordelt gulvvarme hjælper til en mere effektiv opvarmning af boligen.

Varmepumpe opvarmning

Sørger for opvarmning 

Princippet i en luft til vand varmepumpe er, at den udnytter varmen i udeluften og genbruger den til at opvarme boligen igennem radiatorer eller gulvarme samt brugsvandet. Med et luft til vand varmepumpe er du sikret at der altid er varme nok til at holde den ønskede rumtemperatur samtidig med at du er sikret varmt vand. De fleste varmepumper kan stadig levere varme i helt ned i -20 g.

Spar penge med varmepumpe

Besparelser der kan mærkes

En luft til vand varmepumpe koster ca. 100.000 kr. inkl. moms, levering og montering. Men ved den investering kan du næsten halvere din nuværende varmeregning (i forhold til oliefyr) og samtidig vil en luft til vand varmepumpe oftest være betalt hjem indenfor 5-10 år. Det skal være en autoriseret kølemontør der monterer din nye varmepumpe. Hos Skagen El Tekniq er vi KMO certificeret.

Miljøvenlig varmepumpe

Fordele ved luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe giver bæredygtig og miljørigtig energi, som både er økonomisk for klimaet og dig. Varmepumpen har en ude/inde styring, som sikrer optimal driftsøkonomi i anlægget. Samtidig så er det en totalløsning hvor man både opvarmer hele boligen og få varmt brugsvand.

bosch-indedel-køkken

Hvorfor vælge en luft til vand varmepumpe?

Det kan være svært at finde ud af, hvilken løsning der er den bedste hjemme hos jer. Derfor står vi altid klar med rådgivning og vi ved at sådan en beslutning tager man ikke bare. Derfor afgiver vi et tilbud, som giver jer god betænkningstid.
Der er dog mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge en luft til vand varmepumpe. Blandt andet udvinder en varmepumpe energien fra udeluften på en økonomisk og klimavenlig måde.

  • Økonomisk opvarmningsform
  • Vedvarende energi
  • Driftssikker og nem at betjene
  • Lav fremløbstemperatur

 

Rådgivning og vejledning

Hos Skagen El Tekniq ApS tilbyder vi autoriseret rådgivning af en af vores KMO uddannede installatører. Vi kommer gerne forbi dig og giver et tilbud på den type luft vand varmepumpe, der passer til dit behov – kontakt os på ☎️98 44 21 75

 

Tilbud på varmepumpe

Har du nogen spørgsmål? Tag endelig kontakt til os – hos Skagen El Tekniq du sikret konkurrencedygtige priser, professionel rådgivning og autoriseret installation af alle typer af varmepumper.

Vi kører ud til både erhvervs- og privatkunder fra vores afdeling i Skagen.

Kontakt os i dag på info@skagenel.dk eller på ☎️98 44 21 75 – vi ser frem til at høre fra dig!