Luft luft varmepumper med professionel montering

En luft luft varmepumpe er særdeles velegnet til sommerhuse, helårshuse, mindre kontorlandskaber og udestuer/garager.

Luft luft varmepumper er væsentlig billigere end luft vand varmepumpen. Luft luft varmepumper installeres typisk i det største rum i boligen, da varmen fordeles bedst derfra til de andre rum.

Der er nogle bestemte krav til, hvor udedelen skal installeres: 15 cm fra jorden og 10 cm fra den yderste mur. Det er vigtigt, at udedelen er placeret, så den ikke dækker for lufttilførslen. Inde delen skal altid sættes lidt højere end udedelen, men ellers er det helt op til dig, i hvilken højde den skal installeres.

Ved at installere varmepumper med luftrensnings- og filtreringssystemer kan du forbedre indeklimaet, øge arbejdseffektiviteten og nedsætte risikoen for allergi og astma. En luft til luft varmepumpe renser luften og filtrere den inden den sendes ind i bygningen. Det giver dig et sundt og friskt indeklima.

En luft luft varmepumpe kan både køle og varme og giver et godt indeklima.

Hvilken luft luft varmepumpe skal du vælge?

Det kan være en udfordring at finde ud af, hvilken luft luft varmepumpe, der passer bedst til dine behov og ønsker. Energieffektiviteten og SCOP-værdier kan være forskellige fra pumpe til pumpe og det kan være svært at finde ud af hvilken varmepumpe du ska vælge. Forskellene er ofte design og funktioner. Det kommer også an på om det er til et sommerhus elle et hus med el-varme, hvor man gerne vil supplere med en energirigtig løsning

Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dit sommerhus, hjem eller virksomhed så er du altid velkommen til at kontakte os på ☎ 98 44 21 75

Hos Skagen El Tekniq hjælper vi dig med:

  • At finde en luft luft varmepumpe, som passer til dine behov
  • At montere og installere varmepumpen
  • Serviceeftersyn på luft luft varmepumpe
  • Energitilskud og håndværkerfradrag

 

Er du mere til luft vand varmepumpen ? Hvor både brugsvand og vandbærende radiatorer bliver opvarmet via luft vand varmepumpen.

Luft luft varmepumper Skagen

Rådgivning og vejledning

Hos Skagen El Tekniq ApS tilbyder vi autoriseret rådgivning af en af vores KMO uddannede installatører. Vi kommer gerne forbi dig og giver et tilbud på den type luft luft varmepumpe, der passer til dit behov – kontakt os på ☎️. 98 44 21 75 – vi kører i Skagen og omegn.

 

Tilbud på varmepumpe

Har du nogen spørgsmål? Tag endelig kontakt til os – hos Skagen El Tekniq du sikret konkurrencedygtige priser, professionel rådgivning og autoriseret installation af alle typer af varmepumper.

Vi kører ud til både erhvervs- og privatkunder fra vores afdelinger i Skagen og omegn

Kontakt os i dag på info@skagenel.dk eller på ☎️98 44 21 75 – vi ser frem til at høre fra dig!