El-installation i Skagen

Mangler du en el-installatør og gerne vil bruge en professionelt og lokal elektriker i og omkring Skagen, så kan du trygt ringe til os 📞 98 44 21 75, når du skal have tjekket din el-installationer. Skagen El Tekniq er din lokale el-installatør – hos os er du altid i trygge hænder!

Som lokal el-installatør yder vi altid professionel og kvalitetsbevist arbejde til en fair pris. Det er vigtigt for os at vores kunder og samarbejdspartnere altid føler sig trygge i vores hænder uanset om det er privat eller erhvervskunder. Vores arbejde er kendt for at være solidt og dygtigt og vi går ikke før er tilfreds.

Kontakt os i dag på 📞 98 44 21 75 eller info@skagenel.dk

El-installatør Skagen

El-installatører med høj faglighed

Hos Skagen El Tekniq bliver du altid hjulpet og serviceret af erfarne og veluddannede fagfolk når det gælder din el-installation. El-brancen er i rivende udvikling og vi opdaterer løbende vores kompetencer inden for el-området, så vi altid kan tilbyde dig de nyeste og mest energirigtige el-løsninger. Som elektrikere har vi mange års erfaring inden for el-branchen og det er vigtigt for os hele tiden at udvikle os. Vi er en del af TS-gruppen, som er en landsdækkende kæde af el-installatører, som sammen løfter og udvikler hinanden.

Vi sikrer at vi altid har de nyeste kurser og er opdateret på regler og betingelser i el-branchen. Det er et område, hvor fejl og gamle installationer kan have fatale fejl, derfor sikrer vi altid at vores medarbejdere er opdateret og ved, hvad de laver, så du som kunde kan være helt tryg.

Fordelen ved at vælge en lokal og større elektriker-virksomhed med mange års erfaring også i lokalområdet – er at det er din garanti. Vi samler på glade og tilfredse kunder, og vi ved at der er større chance for at få nye og flere kunder, ved at behandle alle på den bedste måde. Uanset om du er ny kunde eller har været med fra starten så er du vigtig for os. Det gælder både privat men også i landbruget, produktionen og virksomhederne.