LED Belysning med Skagen El Tekniq

LED belysning er i dag den mest populære lyskilde i både private hjem og i enhver type af virksomhed. Her hos Skagen El Tekniq står vores autoriserede rådgivere og elektrikere klar til at hjælpe med at hjælpe dig med rådgivning, vejledning og installation af belysning til dit hjem eller virksomhed.

 

Spots, skinner, paneler mv. – professionel installation

Vi har mange års erfaring med udskiftning af belysning og opsætning af intelligente løsninger, og er det nyinstallation du søger, så er der også professionel hjælp at hente her. Er du ude efter en mere specialdesignet og særligt tilpasset belysningsløsning, så kan vi helt sikkert finde det rigtige setup, der både matcher dine design- og funktionsønsker, dine behov og din økonomi.

led-belysning-Skagen El Tekniq

Vores elektrikere og belysningsrådgivere kører ud til alle opgaver i området omkring Skagen.

Kontakt os på 98 44 21 75  eller Info@skagenel.dk – det er altid uforpligtende at få et tilbud, og du får en god pris på det.

Herunder kan du læse lidt mere om LED belysning til henholdsvis erhverv og private, ligesom vi beskriver lidt omkring specialløsninger inden for belysning.

Belysning-til-erhverv Skagen

Belysning til erhverv og industri

Alle er interesserede i energibesparelser, og derfor har vi specialiseret os i netop energioptimering, også når det drejer sig om belysning til virksomheder.

Vi har bl.a. stor erfaring med installation og opsætning af LED spots, rør, paneler, skinner, skinnespots, lysbånd og mange andre belysningstyper. Ud fra den nuværende belysning kan vi lave en konkret oversigt over de besparelser, som din virksomhed vil hente ved at lade os udskifte lyskilderne til LED.

Industrivirksomheder kan desuden med stor fordel udskifte de almindelige lysstofrør til LED rør – det er noget, der kan mærkes på bundlinjen!

Uanset om det drejer sig om udskiftning af butiksbelysning, industribelysning eller kontorbelysning med eller uden intelligente løsninger som lysstyring og sensorer, så kommer vi gerne på besøg, så du kan få et overblik over mulighederne og et uforpligtende tilbud på installationen.

Skal vi hjælpe dig med din nye lysopsætning? 

Vores energi- og belysningsrådgiver kan samtidig vejlede dig, så du er sikker på at ende op med den helt rette belysningsløsning. Der er mange ting at tage højde for, når det drejer sig om lyskilder i virksomheder, og vi ved præcis hvor og hvordan, at det er optimalt at sætte ind.

Vores energi- og belysningsrådgiver står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på 98 44 21 75  eller info@skagenel.dk – det er altid uforpligtende at få et tilbud, og vi garanterer konkurrencedygtige priser.

LED belysning til dit hus, lejlighed, sommerhus osv.

Vores elektrikere og rådgivere står klar til at hjælpe dig med udskiftning og valg af belysning i din bolig, ligesom vi er eksperter, når det gælder nybyggeri og renoveringsprojekter. LED belysning findes i mange design og typer. Mange armaturer har specielle funktioner, som kan tilkobles intelligente løsninger. Hvis du er i tvivl om, hvilke armaturer og producenter af belysning, der vil fungere optimalt til dine behov, så tag en uforpligtende snak med vores belysningsrådgiver. Vi er selvfølgelig kun interesserede i, at du får en løsning, som du bliver 100% tilfreds med.

Vi har bl.a. stor erfaring med installation af:

  • Spots til indbygning / integration i lofter, vægge og gulve – både indenfor og udendørs
  • Intelligent belysning – som lyssensorer, dagslysfølere og lysstyring med bl.a. lysdæmper (også IHC)
  • LED skinner og bånd – som giver et mere unikt look, og som kan tilpasses dine designønsker
  • LED paneler og mange andre typer af armaturer

Vi besøger dig gerne uforpligtende i dit hjem, så vi derved let kan afgøre, hvilke løsninger der egner sig bedst, og samtidig ser vi på installationsforholdende i de pågældende rum eller værelser, så du kan få et samlet tilbud.

LED belysning til private i Skagen
LED belysning til hjemmet i Skagen

Belysning med unikke og specialdesignede løsninger

I dag findes der et utal af specialløsninger, når det drejer sig om belysning. Her hos Skagen El Tekniq går vi meget højt op i at være helt up-to-date med de mest innovative belysningsløsninger på markedet. Derfor kan vi også hjælpe, hvis du har ønske om en specialdesignet løsning. Både når det gælder virksomheden eller det private hjem.

Forestil dig, at der under hvert trappetrin er monteret LED lysskinner, eller at der sidder LED bånd langs vægge eller i mønstre på loftet. Der rigtig mange muligheder, og det er stort set kun din fantasy, der sætter grænsen.

Vi samarbejder med nogle af de mest innovative belysningsproducenter på markedet, så tag en snak med os hvis du har et specielt ønske.

Hvorfor er LED den bedste belysningstype?

  • El-forbruget til lyskilder kan reduceres med op til 90%
  • LED har en levetid på op til 50.000 timer – det er mellem 5 og 45 gange så lang levetid som bl.a. halogen-spots, lysstofrør og sparepærer
  • Du får en mere komfortabel og ensartet lyssætning
  • LED er mere miljøvenligt (ingen kviksølv), og du undgår Infrarød- og UV-stråling

 

Skagen El Tekniq står for godt håndværk og kvalitet

Vores elektrikere og installatører opdaterer løbende deres viden inden for belysningsløsninger gennem efteruddannelse og kurser, ligesom vi altid overholder gældende installationskrav og lovgivning. Derudover samarbejder vi med branchens bedste leverandører og producenter, hvor det materiale vi anvender, altid er godkendt og kvalitetstestet.

Belysning i butik i Skagen